Hajde da radimo zajedno!

Kao profesionalni kouč posvećen sam pronalaženju i dostizanju najboljeg mogućeg ishoda za klijente sa kojima sarađujem. Najčešće radim sa menadžerima, liderima u korporacijama, preduzetnicima i sa kompanijama i ljudima koji su orijentisani na poslovni i lični ras i razvoj. U svom radu koristim tehnike i standarde koje je definisala Međunarodna koučing federacija ICF. Nosilac sam sertifikata MCC (Master Certified Coach) i registrovan sam ICF Mentor Coach.

Zajedno radimo na vašim ciljevina i razvijamo plan koji vas vodi ka njihovom ostvarenju.
Unapredite performanse tima kroz timski koučing.
Mentorstvo za koučeve je razvijeno za koučeve koji žele da postanu sertifikovani od strane Međunarodne koučing federacije.
Treninzi u razvoju liderskih veština, koučingu i menstorstvu, prodaji i komunikaciji, za vaš tim ili za vas kao individue.
Teme koje pokrivam u javnom govoru su liderstvo, upravljanje promenama i lični razvoj.
Podignite svoje poslovanje ili karijeru na viši nivo! Ostvarite svoje poslovne ciljeve!

Liderstvo u doba krize – Kako pobediti “nepoznato”?

Da li ste nekada bili u situaciji da se borite protiv nevidljivog i nepredvidljivog neprijatelja? Najveći izazov sa neočekivanim, ekstremnim događajima je skratiti vremenski interval u kome očekujemo da će se stvari “vratiti u normalu” jer neće.

Stvoriće se nova drugačija “normalnost” koja će zahtevati od nas da budemo drugačiji. Tokom kriznih situacija, ljudima i kompanijama potrebna je transformacija.Ovaj program će pripremiti lidere za izazove. Naučićete kako da, pod pritiskom, izbegnete donošenje pogrešnih liderskih odluka i kako da upravljate složenim situacijama u kojima su ulozi visoki.

Ako ste lider, vlasnik posla ili menadžer ovaj izazov može biti težak, ali ne zaboravite da je svaki izazov nova prilika za neverovatan napredak.

Na ovom treningu ćete naučiti:

 • Kako odabrati odgovarajuću strategiju za određeni kontekst?
 • Kada raditi sa kratkoročnim, čak i dnevnim ciljevima, i kada se ponovo povezati sa svojom vizijom?
 • Kako odabrati pravi stil vođenja u vreme promene?
Prikaži više ↓
Prikaži manje ↑

Kontaktirajte me za više informacija

From Scratch to Hatch – Izgradite preduzetnički duh, brend i svoj biznis!

Ovaj program je namenjen:

 • Ekspertima koji žele da se bolje pozicioniraju u kompaniji
 • Freelancer-ima koji rade na pozicioniranju na tržištu
 • Preduzetnicima koji su u dilemi da li da stave fokus na izgradnji ličnog brenda ili izgradnji biznisa

Vaš brend je ekvivalent vašoj reputaciji, imidžu i direkno utiče na snagu vašeg biznisa. Svojim aktivnostima u javnosti Vi direktno utičete na percepciju drugih o vama. Ukoliko Vam ljudi ne veruju, šta god radili uticaj neće biti onakav kakav biste Vi želeli da bude. A ukoliko želite da vam veruju, oni moraju da vas upoznaju.

U okviru ovog programa otkrićete načine na koje možete poboljšati svoj lični brend, povećati vidljivost, stvoriti ispunjeniju karijeru i istražiti mogućnosti kako usmeravati rast poslovanja u željenom pravcu.

Ako ste na putu razvoja karijere, izgradnje brenda i ciljne grupe, ovo je idealna radionica za vas!

Na ovom treningu ćete naučiti:

 • Kako izgraditi lični brend?
 • Kako definisati svoj portfolio usluga
 • Kako se pozicionirati kao stručnjak, trener, konsultant ili trener?
 • Kako pristupiti svojim B2B klijentima?
Prikaži više ↓
Prikaži manje ↑

Kontaktirajte me za više informacija

Uspori! 5 načina kako da pobedite stres pre nego što on pobedi Vas

Da li se osećate umorno i isfrustrirano? U ovom svetu koji se brzo menja, lako nas mogu preplaviti obaveze i svakodnevni zadaci. Lako možemo da postanemo frustrirani zbog partnera koji nas ne razume, šefa koji insistira na rokovima ili kolega koji ne završavaju svoje projekte na vreme.

Ponekad smo pod stresom bez nekog posebnog razloga. Nekad se čini i da smo zavisni od tenzije.

Samokontrola je veština koja nam omogućava da usmeravamo emocije u željenom pravcu. Ako savladamo potrebne veštine, uspećemo da umanjimo efekat negativnog stresa (di-stres). U idealnom slučaju stres treba da nam bude najbolji partner koji će nam pomoći, na primer, da ostvarimo bolje rezultate.

Na ovom treningu naučićete 5 efikasnih načina koji će vam pomoći da se izborite sa neželjenim emocionalnim reakcijama.

Na ovom treningu ćete naučiti:

 • Kakva je veza između emocija i misli?
 • 5 efikasnih načina za rešavanje neželjenih emocionalnih stanja
 • Identifikovanje načina preuzimanja emocionalne odgovornosti
 • Kako depersonalizirati kritiku?
Prikaži više ↓
Prikaži manje ↑

Kontaktirajte me za više informacija

Od priče do slave! Zato što svi zaslužujemo bolje priče!

Priče su način na koji delimo svoja iskustva, pokazujemo razumevanje i povezujemo se sa drugima. Pričajući uverljivu priču, slušaoce vodimo na putovanje, uključujemo njihove emocije, upoznajemo ih sa našom vizijom i podstičemo ih na akciju.

Priče prave razliku! Dobre priče nas pokreću, loše priče nas obeshrabruju!

Na ovom treningu naučićete kako ispričati zanimljivu priču koja je uverjiva i inspirišuća.

Ako ste lider koji želi da efektivnije podeli svoju viziju sa kolegama ili neko ko želi da izgradi lični brend i podeli poruku sa svojom ciljnom grupom, ili ste profesionalni prodavac, ovo je veština koja će napraviti pomak u vašoj karijeri!

Na ovom treningu ćete naučiti:

 • Kako prepoznati dobru priču?
 • Kako ispričati dobru priču?
 • Kakva je struktura sjajnih priča?
 • Kako primeniti dobru priču u različitim kontekstima?
Prikaži više ↓
Prikaži manje ↑

Kontaktirajte me za više informacija

Koučing veštine za lidere – Investirajte u ljude i oni će izgraditi vaš biznis

Prema nedavnom istraživanju magazina Chief Learning Officer, najtraženija menadžerska veština današnjice je koučing. Kada se pravilno izvodi, koučing pokreće unutrašnju motivaciju – drugim rečima, podstiče našu spremnost da isprobamo nove stvari i dođemo do novih otkrića.

Prema McKinsey-u, članovi tima sa jakom internom motivacijom posvećeniji su poslu za 32% i za 46% su zadovoljniji svojim poslom.Ovaj program je namenjen liderima, menadžerima i vlasnicima biznisa. Na ovom treningu naučićete kako pristupiti članovima tima tako da se njihov fokus usmeri ka zajedničkim rezultatima i ojača njihova interna motivacija.

Na ovom treningu ćete naučiti:

 • Kako primeniti koučing kao liderski pristup?
 • Kako podržati članove svog tima?
 • Kako podstaći svakog pojedinca da dostigne svoj potencijal?
 • Kako maksimizirati snage svog tima?
Prikaži više ↓
Prikaži manje ↑

Kontaktirajte me za više informacija

MY IDENTITY JOURNEY

Radionica “Putovanje identiteta” će Vam pružiti mnoge uvide u procese kontinuiranog razvoja sebe u nešto drugačije, nadamo se u nešto veće i bolje. Kroz prizmu ovog modela, identitet je predstavljen kao dinamična i multidimenzionalna struktura.

Dimenzije identiteta imaju različite kvalitete i mogu biti aktivirane pojedinačno ili istovremeno u različitim situacijama. Pored toga možemo ih i iskusiti i čulno opisati. Jednom aktivirane dimenzije našeg identiteta usmeravaju naša delovanja (na svesnom i nesvesnom nivou) ka dobijanju potvrde od strane drugih. Istovremeno, različite dimenzije našeg identiteta se ponašaju kao filteri selektivne percepcije i interpretacije. Cilj ove radionice nije da Vam pomogne da otkrijete istinu, već da Vam pomogne da kreirate mapu koja će Vam pomoći da nastavite da upoznajete sebe i da vas pozove na lično putovanje tokom potrage za sopstvenom istinom, koja će, nadamo se, uticati i na postizanje konkretnih i merljivih rezultata u realnom svetu.
Prikaži više ↓
Prikaži manje ↑

Kontaktirajte me za više informacija

Grupni poslovni koučing

Spremni ste da preuzmete odgovornost i prihvatite izazov? Nalazite se na prelomnoj tački u karijeri ili želite da dodatno razvijete svoj biznis? Imate viziju i znate gde želite da stignete ali vam je potrebna podrška?

U programu Grupni biznis koučing vodiću grupu od 6 profesionalaca tokom godinu dana na putu od postavke do postizanja cilja. Program se sastoji od ulaznog intervjua i 12 online sesija grupnog koučinga. Sesije će se održavati jednom mesečno u trajanju od 90 minuta. Mala grupa profesionalaca može napraviti mnogo veći uspeh nego pojedinac. Ovo je trening na kome ćete imati aktivnu ulogu, ovo je proces u kome očekujem od Vas da pružite svoj maksimum kako bismo na kraju svi postigli postavljene ciljeve.

Šta ćete dobiti na ovom programu?

 • Mentorski i timski rad
 • Kreiranje i precizniranje plana za ostavrenje vašeg cilja.
 • Mentorsko praćenje akcionih koraka i važnih kontrolnih tačaka
 • Unapredićete razumevanje sebe
 • Naučićete kako da unapredite sopstvenu samo-motivaciju
 • Uklonićete interne prepreke na putu ka svom cilju
 • Rad u zatvorenoj gupi od 6 učesnika koji imaju slična iskusva i interesovanja kao i Vi
Prikaži više ↓
Prikaži manje ↑

Saznajte više

Moj market i moj brend

Dobrodošli na radionicu „Moj market i moj brend“ namenjenu koučevima, trenerima i konsultantima. Cilj ove dvodnevne radionice je da pomogne koučevima da kreiraju jak lični brend i razviju strategije za razvoj svog poslovanja. Tokom radionice ćemo pokriti osnovne veštine i znanja koja su potrebna za uspeh u koučing karijeri na današnjem konkurentnom tržištu. U današnjoj koučing industriji, nije dovoljno samo imati dobro razvijene koučing veštine i stručnost. Treneri takođe moraju da razviju jak lični brend koji ih izdvaja od ostalih trenera i da izgrade dobar marketinški plan koji privlači klijente. Ova radionica će vas naučiti kako da to uradite.

Saznajte više

Izaberite koučing sa mnom

Individualni koučing

U toku karijere obavio sam preko 3000 individualnih koučing sesija, uglavnom sa klijentima iz velikih korporacija. Sebe percipiram kao kouča visokih performansi. Ukoliko ste zainteresovani da pomerate granice projekata ili da sprovedete u realizaciju važne životne ili poslovne odluke, individualni koučing vam može značiti. Zajedno možemo raditi na ciljevima i razviti planove koji će vas usmeravati u ostvarenju ciljeva.

Timski koučing

Ukoliko želite da unapredite rad tima kroz okupljanje oko zajedničkih vrednosti i ujednačite funkcionisanje članova, timski koučing može da bude pravi pristup za vas i vaš tim. Rezervišite timski koučing i preduzmite konkretne mere za dostizanja ciljeva i ključnih pokazatelja uspeha (KPI).

Mentorstvo za koučeve

Mentorstvo za koučeve je namenjeno koučevima koji su zainteresovani za dobijanje ICF akreditacije. Mogu vam pomoći u dobijanju ACC, PCC i MCC sertifikata. U dosadašnjoj karijeri sam bio mentor više od 100 koučeva i više od 90% njih su dobili svoju ICF akreditaciju. Najčešći način izvođenja sesija je kroz Skype, WhatsApp ili Zoom.

Grupni poslovni koučing

U projektu koji je pred nama vodiću grupu od 6 profesionalaca tokom godinu dana na putu od postavke do postizanja cilja. Moj cilj je da kreiram atmosferu i dinamku koja će učesnicima programa omogućiti da konstantno napreduju i posle godinu dana postignu željeni rezultat ili da naprave značajan korak ka njemu.

Treninzi

Osim koučinga, treninzi su deo moje ekspertize. Kroz karijeru, obavio sam više od 1000 dana treninga. Neki od ovih treninga su bili organizovani posebno za kompanije i njihove zaposlene, dok su drugi treninzi bili otvorenog tipa. Moje oblasti ekspertize su liderstvo i razvoj, koučing i mentorstvo, prodaja i komunikacija. Metodologije za koje sam sertifikovan su NLP (Neuro lingvističko programiranje), PCM (Process Communication Model), programi Persona Global, programi Erickson Coaching International i SHL.

Javni govor

Oblast koju bih izdvojio, kao onu kojom volim da se bavim i u kojoj smatram da sam dobar je javni govor. Bio sam gostujući govornik na mnogobrojnim kompanijskim događaijima i na međunarodnim konferencijama. Volim da govorim na teme liderstva, upravljanja promenama i ličnog razvoja. Kao što moj moto govori ,,Sanjaj velike snove i ponašaj se pametno" volim da podstaknem onaj način razmišljanja kod slušalaca kojima se obraćam. Volim da komuniciram ideje i koncepte na inspirativan, jasan i prilagodljiv način.

Online kursevi

Za sve vas koji želite da učite u udobnosti svog doma, razvio sam online kurseve. Naučite o najefektivnijim koučing tehnikama i na koji način možete da utičete uz pomoć NLP-a.

Saznajte više

Akreditovan od institucija

Kontaktirajte me