Hajde da radimo zajedno!

Kao profesionalni kouč posvećen sam pronalaženju i dostizanju najboljeg mogućeg ishoda za klijente sa kojima sarađujem. Najčešće radim sa menadžerima, liderima u korporacijama, preduzetnicima i sa kompanijama i ljudima koji su orijentisani na poslovni i lični ras i razvoj. U svom radu koristim tehnike i standarde koje je definisala Međunarodna koučing federacija ICF. Nosilac sam sertifikata MCC (Master Certified Coach) i registrovan sam ICF Mentor Coach.

Zajedno radimo na vašim ciljevina i razvijamo plan koji vas vodi ka njihovom ostvarenju.
Unapredite performanse tima kroz timski koučing.
Mentorstvo za koučeve je razvijeno za koučeve koji žele da postanu sertifikovani od strane Međunarodne koučing federacije.
Treninzi u razvoju liderskih veština, koučingu i menstorstvu, prodaji i komunikaciji, za vaš tim ili za vas kao individue.
Teme koje pokrivam u javnom govoru su liderstvo, upravljanje promenama i lični razvoj.

Moja ekspertiza

Ukoliko ste zainteresovani za otvorene treninge ili da organizujete trening programe za vašu kompaniju, kontaktirajte me na contact@dreambigactsmart.com

Korporativni programi

Neki od naših najboljih korporativnih programa

Izaberite koučing sa mnom

Individualni koučing

U toku karijere obavio sam preko 3000 individualnih koučing sesija, uglavnom sa klijentima iz velikih korporacija. Sebe percipiram kao kouča visokih performansi. Ukoliko ste zainteresovani da pomerate granice projekata ili da sprovedete u realizaciju važne životne ili poslovne odluke, individualni koučing vam može značiti. Zajedno možemo raditi na ciljevima i razviti planove koji će vas usmeravati u ostvarenju ciljeva.

Timski koučing

Ukoliko želite da unapredite rad tima kroz okupljanje oko zajedničkih vrednosti i ujednačite funkcionisanje članova, timski koučing može da bude pravi pristup za vas i vaš tim. Rezervišite timski koučing i preduzmite konkretne mere za dostizanja ciljeva i ključnih pokazatelja uspeha (KPI).

Mentorstvo za koučeve

Mentorstvo za koučeve je namenjeno koučevima koji su zainteresovani za dobijanje ICF akreditacije. Mogu vam pomoći u dobijanju ACC, PCC i MCC sertifikata. U dosadašnjoj karijeri sam bio mentor više od 100 koučeva i više od 90% njih su dobili svoju ICF akreditaciju. Najčešći način izvođenja sesija je kroz Skype, WhatsApp ili Zoom.

Treninzi

Osim koučinga, treninzi su deo moje ekspertize. Kroz karijeru, obavio sam više od 1000 dana treninga. Neki od ovih treninga su bili organizovani posebno za kompanije i njihove zaposlene, dok su drugi treninzi bili otvorenog tipa. Moje oblasti ekspertize su liderstvo i razvoj, koučing i mentorstvo, prodaja i komunikacija. Metodologije za koje sam sertifikovan su NLP (Neuro lingvističko programiranje), PCM (Process Communication Model), programi Persona Global, programi Erickson Coaching International i SHL.

Javni govor

Oblast koju bih izdvojio, kao onu kojom volim da se bavim i u kojoj smatram da sam dobar je javni govor. Bio sam gostujući govornik na mnogobrojnim kompanijskim događaijima i na međunarodnim konferencijama. Volim da govorim na teme liderstva, upravljanja promenama i ličnog razvoja. Kao što moj moto govori ,,Sanjaj velike snove i ponašaj se pametno" volim da podstaknem onaj način razmišljanja kod slušalaca kojima se obraćam. Volim da komuniciram ideje i koncepte na inspirativan, jasan i prilagodljiv način.

Online kursevi

Za sve vas koji želite da učite u udobnosti svog doma, razvio sam online kurseve. Naučite o najefektivnijim koučing tehnikama i na koji način možete da utičete uz pomoć NLP-a.

Saznajte više

Akreditovan od institucija

Kontaktirajte me